Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mii de țigări de contrabadă descoperite de polițiști
Poliția Satu Mare  - Luni, 22 Mai 2017

În urma unui control în trafic, polițiștii au descoperit 2.200  țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. 

În seara zilei de 19 mai  2017, patrula de ordine şi siguranţă publică a Poliţiei Municipiului Satu Mare, formată dintr-un poliţist şi un jandarm, a oprit în trafic pe strada Botizului din Satu Mare, un autoturism condus de o femeie de 62 de ani din municipiu.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit în diferite spaţii special amenajate, pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

În total, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 110 de pachete de țigări de diferite mărci, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal, fiind de proveniență din Ucraina.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Şi poliţiştii Secţiei Rurale Gherţa Mică au constatat că la un magazin alimentar din Tarna Mare, se oferă spre vânzare ţigări provenite din contrabandă.

Astfel, de la vânzătoarea de 51 de ani din Tarna Mare, au fost ridicate în vederea confiscării  28 pachete de ţigări de diferite sortimente, care nu prezentau banderole de marcaj sau timbru fiscal. S-a întocmit dosar penal.

 

 

Tags: tigari de contrabanda  dosare penal  
590 vizite
Distribuie pe