Locale Altele
Vineri, 3 Februarie 2023
Vin, 3 Feb 2023
Jmekeru cu Audi era să calce niște copii. Polițiștii NU AU VRUT să ia declarații de la părinți! – VIDEO
Florin Răchitan  - Luni, 12 Iunie 2017

Cazul Jmekerului cu Audi miroase din ce în ce mai mult a mușamalizare! În prima filmare nu s-a văzut, dar într-o altă filmare postată pe Facebook, realizată din alt unghi, se vede cum mașina trece în viteză foarte aproape de niște copii, după ce a distrus terasa din fața cazinoului din Centrul Nou.

Copiii, speriați, au luat-o la fugă, după ce unul dintre ei a căzut, încercând să sară din fața mașinii. Colegii de la TV1 Satu Mare l-au găsit pe tatăl copiilor, Lucian Domșa, care a explicat într-un interviu că a încercat să depună plângere la Poliție, dar oamenii legii au vrut să-l audieze doar ca martor, motivând că în urma incidentului de sâmbătă seara au fost doar pagube materiale.

“O persoană în stare de ebrietate, după o ceartă cu proprietarii barului de sub apartamentul meu, motiv pentru care am şi ieşit în stradă ca să-mi văd copii, pentru că ştiam că sunt în zonă şi se întorc acasă, a făcut uz de automobilul personal, după care a distrus o terasă, a trecut prin mijlocul copiilor, fetiţa mea de 11 ani, celălalt băieţel şi nepotul meu de 7. Pe fetiţă a şters-o cu maşina, i-a arătat degetul, celălalt băiat când s-a ferit a căzut, are şi rănile la picior care sunt foarte vizibile, iar seara, la declaraţiile care am fost să le dăm la Poliţie, am fost, spre stupoarea mea, doar ca martori ai incidentului acceptaţi, deci nicidecum nu am putut să depunem o plângere sau ceva pe numele acestei persoane, pentru că domnii poliţişti ne-au spus că deocamdată nu există decât o terasă distrusă, motiv pentru care am şi refuzat alte declaraţii la Poliţie. O să ne facem plângerea la Parchet, cu avocat” – a declarat Lucian Domşa pentru TV1 Satu Mare.

El susţine că a mai fost un bărbat care a sărit pe capota unei alte maşini pentru a nu fi lovit. “A mai fost un domn care a sărit din faţa maşinii pe capota maşinii de lângă, că altfel îl lua din plin... O să facem o evaluare psihologică a copilului şi o să facem plângere la Parchet. Este inadmisibil, e zonă pietonală, maşina nici nu avea ce căuta acolo” - a mai spus Lucian Domşa.

După ce l-au lăsat să iasă din el aburii alcoolului sau efectele altor substanțe și i-au făcut testul de alcoolemie abia a doua zi după-amiază, polițiștii l-au reținut pe Florin Tarța pentru 24 de ore, după care procurorii l-au eliberat, plasându-l doar sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Tags: jmeker  audi  copii  


3538 vizite
Distribuie pe