Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Bătrān de 94 de ani tālhărit și bătut īn propria casă. Tālharul a fost reținut.
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 14 Iunie 2017

Un bărbat de 39 de ani din Tăşnad, suspectat de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţia din Tăşnad a fost sesizată marți, în jurul orei  12:00, de către un bărbat de 94 de ani din Tăşnad, despre faptul că în urmă cu o jumătate de oră a fost victima  unei tâlhării.

Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost constituită o echipă mixtă de cercetare, formată din poliţişti judiciarişti şi tehnician criminalist, care, la scurt timp de la sesizare, a reuşit identificarea principalului bănuit de comiterea faptei în persoana unui bărbat de 39 de ani din localitate.

Din cercetări a rezultat că în jurul orei 11.30, cel în cauză s-a prezentat la locuinţa victimei  sub pretextul că intenţionează să cumpere mobilier şi profitând de neatenţia victimei, a luat de pe masă 1.100 lei.

Victima a sesizat la timp  intenţia bărbatului şi a intervenit încercând să-l oprească să plece şi să-şi recupereze banii, dar a fost împinsă, iar în urma căzăturii s-a lovit în zona capului şi a picioarelor.  În cele din urmă, agresorul a părăsit locuinţa victimei, luând cu el 200 de lei.

Pe baza descrierii semnalmentelor  şi a activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, cel în cauză a fost prins şi reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive, în cadrul dosarului penal în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  tâlhărie.

 

Tags: batran talharit  batut  tasnad  talhar retinut  
904 vizite
Distribuie pe