Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
A accidentat o biciclistă și a fugit de la locul faptei
Poliția Satu Mare  - Joi, 22 Iunie 2017

Un conducător auto a accidentat o femeie care circula pe bicicletă  şi a părăsit locul faptei. A fost identificat ulterior de poliţişti.

Miercuri, 21 iunie a.c., în jurul orei 14.30, Poliţia Municipiului Carei a fost sesizată de o femeie de 73 de ani din Lucăceni, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, respectiv că a fost acroşată de o autoutilitară în timp ce se deplasa cu bicicleta pe strada principală din localitate, suferind leziuni.

Imediat după sesizare, poliţiştii rutieri din Carei au demarat activităţi specifice de verificare, astfel că în cursul aceleiaşi zile au identificat un conducător auto de 46 de ani din Satu Mare, care, în timpul efectuării manevrei de depășire, ar fi acroșat bicicleta condusă de victimă, după care a părăsit locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ, totodată au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Tags: biciclista accidentata  parasire loc accident  
948 vizite
Distribuie pe