Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Octogenară accidentată în timp ce traversa neregulamentar
Poliția Satu Mare  - Joi, 29 Iunie 2017

Poliţiştii recomandă pietonilor să fie prudenţi atunci când se angajează în traversarea drumului, să aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa în siguranţă şi să ia în calcul că, atunci când traversează prin alt loc decât trecerile marcate, autovehiculele au prioritate şi este responsabilitatea lor să se asigure.

Miercuri, 28 iunie,  în jurul orei 07.50,  poliţia a fost sesizată că pe strada Ioan Slavici din Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea unei persoane.

Un tânăr de 28 de ani din Satu Mare,  care se deplasa cu un autoturism pe strada Ioan Slavici, a surprins şi accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure şi prin loc nepermis.

În urma impactului, pietonul, o femeie în vârstă de 80 de ani din Satu Mare,  a suferit leziuni corporale şi  a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags: batrana accidentata  traversare neregulamentara  
1064 vizite
Distribuie pe