Locale Altele
Marti, 20 Aprilie 2021
Marti, 20 Apr 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femei prinse în flagrant în timp ce vindeau etnobotanice
Poliția Satu Mare  - Luni, 10 Iulie 2017

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, în zona centrală a municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii şi combaterii infracțiunilor de natură judiciară  comise pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psiho-active.

Astfel, au fost prinse în flagrant trei femei, în vârstă de 19, 33 şi 45 de ani toate din Satu Mare în timp ce comercializau substanțe psiho-active (denumite generic etnobotanice).

La controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite  38 de plicuri având în conţinut astfel de substanțe.

Atât persoanele în cauză, cât şi produsele ridicate de la acestea au fost predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor de laborator să se dispună măsurile legale.

Pentru siguranţa lor, recomandăm cetăţenilor ca în situaţia în care observă  persoane cu un comportament antisocial sau dacă sunt abordaţi de persoane necunoscute în scopuri obscure, să anunţe cea mai apropiată patrulă sau unitate de poliţie.

Tags: vanzare etnobotanice  femei prinse  flagrant  
1004 vizite
Distribuie pe