Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Percheziții la contrabandiști. Aduceau tutun din Ungaria, făceau țigări și le vindeau online!
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 19 Iulie 2017

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat miercuri 8 percheziții domiciliare, precum  şi verificări  la o societate  comercială de pe raza judeţului Satu Mare.

Percheziţiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

Din cercetări a reieșit că 6 persoane ar fi procurat tutun din Ungaria, pe care l-ar fi comercializat de la domiciliu, prin intermediul unor societăţi comerciale ori în mediul online.

În  urma perchiziţiilor au fost  indisponibilizate 140,822  kilograme de tutun de fumat, 6.100  fire de  ţigarete, 1.120 grame de  seminţe de tutun, 5 laptopuri, 1 unitate centrală, 3 telefoane mobile, 1 pistol airsoft, 377.000 forinţi, materiale pentru coletărie, documente şi înscrisuri.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, pentru comiterea infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10 000 ţigarete, 400 ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mari de 3 grame, peste 1kg tutun de fumat, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool peste 300 litri.

Tags: tigari  tutun  ungaria  
2105 vizite
Distribuie pe