Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Femeie tālhărită īn scara blocului
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 26 Iulie 2017

Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Satu Mare.

Marți,  la ora 21:00, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat prin Apel de Urgenă 112 de către o femeie, despre faptul că doi sătmăreni au imobilizat un bărbat, care a încercat să-i smulgă poșeta în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada  Ostrovului.

În urma sesizării,  o echipă  operativă s-a deplasat la locul indicat şi a identificat bărbatul imobilizat, ca fiind un bărbat de 42 ani, din Satu Mare.

Verificările efectuate au relevat că  în timp ce femeia de 67 de ani, din Satu Mare, se afla în scara  unui bloc, cel în cauză  i-ar fi smuls poșeta în care se afla suma de 100 lei, un telefon mobil  şi acte personale şi ar fi încercat să fugă. Planul nu i-a reuşit, deoarece  doi sătmăreni de 37, respectiv  41 de ani, martori  ai evenimentului, au  dat dovadă de spirit civic şi l-au imobilizat.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

 Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Tags: femeie talharita  talhar retinut  
876 vizite
Distribuie pe