Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
„Cocktail-ul” de alcool și gelozie a provocat scandaluri la Ardud
Poliția Satu Mare  - Joi, 3 August 2017

Ca urmare a consumului de alcool și a unor discuții iscate pe fondul geloziei, între mai mulți tineri, Poliția Orașului Ardud a fost sesizată de mai multe ori, atât  în seara zilei de miercuri, cât și în cursul nopții.

Astfel, joi, în jurul orei 20:00, Poliția Orașului Ardud a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, cu privire la un scandal în fața unui restaurant de pe raza localității Ardud.

În urma verificărilor efectuate la fața locului de o patrulă de polițiști din cadrul Poliției Orașului Ardud și din cadrul Secției de Poliție Rurală Beltiug, s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 ani, din Ardud, ca urmare a consumului de alcool  și a unor discuții  iscate pe fondul geloziei, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul capului și corpului unui alt tânăr de 20 de ani, din Ardud. Totodată, agresorul i-a distrus persoanei vătămate un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”Lovire sau alte violențe” și ,,Distrugere" .

Tot în aceeași zi, la ora 22:37,  Poliția Orașului Ardud, a fost sesizată despre o violare de domiciliu.

În fapt, același tânăr de 27 ani, însoțit de  un ardudean de 28 ani, au pătruns fără drept în locuința unui alt tânăr de 22 ani și i-au aplicat cu pumnii mai multe lovituri. Totodată, aceștia au tras  trei focuri în interiorul imobilului, cu  un pistol tip AIR-SOFT, cu bile de plastic, care conform legislației în vigoare nu se supune autorizării.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”Lovire sau alte violențe”, și ”Violare de domiciliu”.

În data de 03.08.2017,  la orele 00:15  polițiștii ardudeni au fost sesizați cu privire la o a doua violare de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 20 de ani agresat fizic în fața restaurantului, însoțit de alți  patru ardudeni, cu vârste cuprise între 35  și 39  ani, au pătrus fără drept în locuința  bărbatului de 27 ani,  care l-a agresat înainte cu câteva ore.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii  de ”Violare de domiciliu”.

 

Tags: alcool  gelozie  scandaluri  ardud  
1569 vizite
Distribuie pe