Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Scandal uriaș la Vama aplanat de polițiști și jandarmi
Poliția Satu Mare  - Luni, 7 August 2017

Sâmbătă, la ora 10.35, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că în comuna Vama, județul Satu Mare, a izbucnit un scandal între mai multe persoane.

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranță publică din cadrul Secției Rurale Negrești Oaș, care a constatat faptul că scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între două familii, privind delimitarea proprietăților.

Întrucât la locul incidentului au început să se adune mai mulți susținători ai ambelor părți, care deveneau recalcitranți, patrula a solicitat efective suplimentare în sprijin, astfel că în scurt timp au ajuns la fața locului alți 6 polițiști și 10 jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare.

După aplanarea conflictului au fost identificate și conduse la sediul Poliției  Negrești Oaș pentru audieri 10 persoane, din care 7 bărbați și  3 femei, cu vârste între 17 și 67 de ani, față de care urmează să fie dispuse măsurile legale în funcție de participație, în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare. Cercetările continuă.

Tags: scandal  vama  
1278 vizite
Distribuie pe