Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Un oșan din Turț s-a răsturnat cu tractorul, iar altul din Moișeni cu ATV-ul
Poliția Satu Mare  - Vineri, 18 August 2017

Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică  au fost sesizați, joi, la ora 10.50, despre faptul că un bărbat s-ar fi răsturnat cu tractorul.

Cele sesizate s-au confirmat și au constat în faptul că un bărbat de 50 de ani din Turț, în timp ce se deplasa cu tractorul pe un drum forestier ce prezenta denivelări, s-a răsturnat cu vehiculul și a rămas prins sub tractor.

În urma evenimentului tractoristul a suferit leziuni traumatice în zona pieptului, fiind transportat la  Spitalul Judetean Satu Mare pentru investigații și îngrijiri medicale.

În aceași zi polițiștii Postului de Politie Comunal Certeze au fost sesizați, în jurul orei 13.00, de personal medical din cadrul Spitalului Negresti Oaș, despre faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 74 de ani din localitatea Moișeni, care prezenta leziuni traumatice ce ar fi putut fi cauzate de un accident rutier.

În fapt, polițiștii au stabilit că bărbatul a căzut de pe un ATV, în timp ce îl conducea pe un câmp din proximitatea localității Moișeni. Leziunile suferite au necesitat transferarea acestuia la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

În ambele cazuri cercetările continuă pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă

Tags: accident  turt  certeze  tractor  atv  
1242 vizite
Distribuie pe