Locale Altele
Luni, 10 August 2020
Luni, 10 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Minoră accidentată în timp ce vroia să traverseze prin loc nepermis
Poliția Satu Mare  - Marti, 29 August 2017

Luni, la ora 14 : 20,  o tânără de 24 de ani din comuna Turț, aflată la volanul unui autoturism prin  localitatea Halmeu,  a acroșat  cu oglinda dreaptă a vehiculului o minoră de  10 ani din Halmeu, care intenționa să traverseze strada în fugă, prin loc nepermis.

Minora a fost accidentată ușor, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, constatându-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, împrejurările producerii accidentului urmând a fi cercetate în dosarul penal constituit în cauză.

Pentru prevenirea accidentării copiilor, POLIŢIA ROMÂNĂ recomandă părinţilor să-i înveţe pe cei mici  regulile elementare de circulație!

ATENŢIE COPII: Strada nu este loc de joacă. NU vă jucaţi pe partea carosabilă a drumurilor publice ori în imediata lor apropiere!

Nu vă angajaţi în traversarea străzii în fugă, prin faţa sau spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii.

Traversarea strazii se face numai pe trecerea de pietoni, în pas vioi. Nu fugiţi pe trecerea de pietoni, opriţi-vă pe marginea acesteia şi aşteptaţi ca maşinile să se oprească pentru a vă permite traversarea.

Prin alte locuri, traversarea se va face numai pe la colțul străzii după o atentă asigurare că nu se apropie nici o mașină din ambele sensuri de circulație.

Acolo unde sunt instalate semafoare, veţi aştepta cu răbdare apariţia luminii de culoare  verde şi veţi traversa numai pe această culoare.  

Culoarea verde a semaforului arată că se poate traversa în siguranță, dar și în acest caz trebuie să vă asiguraţi din ambele sensuri, pentru că pot exista şi situații neprevăzute.

 

 

Tags: minora  accident  loc nepermis  halmeu  
640 vizite
Distribuie pe