Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Trei motocicliști implicați în accidente rutiere, în week-end
Poliția Satu Mare  - Luni, 2 Octombrie 2017

Vineri, la ora 16.41, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier într-o intersecție din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 36 de ani, din comuna Gherța Mică, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu, condus de un bărbat de 57 de ani, din Satu Mare.

În urma accidentului, conducătorul motociclului a suferit vătămări corporale grave astfel că a fost transportat cu ambulanța la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată li s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot vineri, un tânăr, de 14 ani, din localitatea Nadișu Hododului, a condus un motociclu pe o stradă din localitate, iar pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, pe aceeași direcție de mers și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești-Oaș au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că în localitatea Pășunea Mare a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Deplasându-se la fața locului, au stabilit faptul că un conducător auto, de 59 de ani, din comuna Odoreu, a efectuat o depășire neregulamentară a unui motociclu, condus de o persoană, de 63 de ani, din localitatea Călinești Oaș.

Conducătorul motociclului având intenția să efectueze un viraj la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul, rezultând avarierea vehiculelor și rănirea ușoară a conducătorului motociclului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea motociclul nu posedă permis de conducere de nici o categorie. Au fost testați cu aparatul alcooltest ambii conducători auto, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

S-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

 

Tags: accidente  motociclisti  
749 vizite
Distribuie pe