Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Percheziții la contrabandiștii de țigări. Mii de țigări au fost confiscate.
Poliția Satu Mare  - Joi, 12 Octombrie 2017

În această dimineață,  poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 3 percheziţii  în municipiul Satu Mare,  la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă, în domeniul comercializării produselor din tutun.

La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţene Satu Mare, au efectuat 3 percheziţii, în municipiul Satu Mare, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea I.P.J. Satu Mare,  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă cu țigări.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate 66 400 fire țigarete, în valoare de 35 000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Tags: perchezitii  contrabandisti  tigari  
626 vizite
Distribuie pe