Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Jandarmii au prins doi tineri care voiau să fumeze „iarbă” în centrul orașului
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 24 Octombrie 2017

În cursul după amiezii de marţi, o patrulă de jandarmerie aflată în serviciu în municipiul Satu Mare a observat doi tineri care îşi confecţionau ţigări, într-un gang din centrul oraşului.

La apariţia oamenilor legii, cei doi s-au speriat, încercând să arunce bunurile pe care le aveau în mână.

În fapt, tinerii au încercat să-şi confecţioneze ţigarete, folosind vegetale uscate care erau ambalate în plicuri de mici dimensiuni.

Patrula a procedat la identificarea celor doi tineri, iar ulterior a trecut la efectuarea controlului corporal.

Existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii  Deţinere de droguri de risc pentru consum, jandarmii au întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate pe numele tinerilor. Actele de sesizare au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Tags: marijuana  tineri prinsi  dosar penal  
2105 vizite
Distribuie pe
grigorific
Voi felicita autorul pentru acest articol mediocru si frustratii de mai jos pentru spiritul lor critic si credul in click bait-uri. Prostia unuora..amuzamentul altora, cat despre "vegetalele uscate" scrieti si voi cand se face o captura mare..nu cu pungulita, altfel nu speriati pe nimeni doar ii faceti sa rada ;)
2017-11-02 05:31:34
Radu
Pe vremea mea trebuia sa fumam frunze de nuc si oregano sau prenadex. Vad ca o duc bine tineri din ziua de azi au bani de iarba scump domnule scump. A trebuit sa fac 2 facultati si un master si sa lucrez 10 ore pe zi sa imi permit iarba. Niste rasfatati ce sa zic.
2017-10-31 19:39:33
Firuta lu Marin din deal
Ai mei prunci fumeaza toata ziua frunze de cucuruz, asta e, ce sa le fac, daca atata ii duce capu'! Io ii trimit sa duca vaca la pasune si ei tot timpu se opresc in cucuruz. Prima oara am zsi ca se duc sa isi faca treburile sau no, ceva treburi mai de adolescenti, da i-am prins intr-o zi fumand cucuruz! Am incercat sa nu mai pun cucuruz, io cu barbatu', am pus lucerna...o fumeaza si pe aia. Am pus dovleci, cumva o-r facut de o-r fumat si dovleci. Am renuntat, i-o batut barbatu cu ce o putut...intr-o zi taiam porcu si de ciuda , ca no, s-o dus saracu sa arunce matele in cucuruz si i-o prins iar la fumat, i-o batut saracu cu coada porcului. Sa ajungi sa iti bati copiii cu coada porcului mort fie Dumnezeu il ierte si tot sa nu ai rezultate, inseamna ca si-or pierdut mintile doamne iarta-ma! Da ce sa faci, mi si frica sa ma duc seara sa dau paie de cucuruz la vaci ca mi ca nu mai am la cat fumeaza....si n-am ce le face! Mai bine ii pun la iesle cu vacile ca ar manca paiele alea de cucuruz mai bine ca vacile. Vacile numa le intorc si le imprastie, ca ma apuca dracii acuma cand ma gadesc cat muncesc in fiecare an la cucuruzu ala si vacile mi-l imprastie, pruncii mi-l fumeaza!
2017-10-29 23:51:17
Fanel68
Doamna Firea ar trebui sa ia masuri in bucuresti ca de acolo vine moda asta...
Sa fie domne batuti ca pe vremuri ca sa fie pace in societate ca astia nu le place munca sau internati la balamuc!
In ce tara ai mai vazut asa ceva sa fumezi buruieni pe strada????
2017-10-29 23:43:25
Zamfira Apostolache
Mie barbatu era cam baut si la prins pe ala micu ca fuma canepa si la batut cu furtunul de la masina de spalat de a trebuit sa chem medicu de la dispensar de rau ce la batut. Pai mamica cum sa dai sase sute de mi de lei pe un ciuline din ala cand avem atata rachiu si vin de casa uite cat scandal ai adus pe cap....
2017-10-29 23:38:47
Cornelia
Nu stiu dom'le ce ie cu povestile astea. Io vreau sa incerc niste ozonoterapie cu domnu doctor Coica, pare om vrednic si cumsecade!
2017-10-29 23:36:03
Marcu
Stiu gangul ala, tot timpul miroase a iarba acolo! Astia trebuie incuiati intr-o celula si stropiti cu aghiazma sa le sara dracii din cap!!!
2017-10-29 23:32:52
Doina Chirita
Eu nu imi mai cunosc nepoata de cand s-a apucat de aceste droguri pe cand era stundeta la arte!
A devenit asa neserioasa si rade toata ziua si mi-a mancat toata camara de compoturi si dulceturi de mi-e frica sincer ca o sa faca diabet si nu alta. Si doarme toata ziua si cand este treaza rade prosteste si si citeste carti!
Sa faca ceva autoritatile astea cu drogurile de pe strazi si internate!
2017-10-29 23:28:17
Manolache Dumitru
Mai tata, astia de la satu mare ie niste drogatii notoriii!!! dupe ce ca mai sta si la sat mai umbla si ku droguri. Mergeti ba la coasa ca acolo ie iarba si de adunat mai dupaia daca se uscuka, ca na poate nu ie soare! NU MAI STIE ASTIA CE IE MUNKA!!! sta cu ochiii bulbukti in telefoane si se uita pe iutub la tortoriale dinalea k dup-aia sa stie kum sa confectioneze cornete dinalea cu droguri s-au cum leo zice!! Duamne ne ajuta ca nea uitat cel de sus, mergeti ma copi de taiati mai bine iarba din fata catedralei mantuiri neamul-ui k o vad la aktualitatii kum o ingit balariiile !!!
2017-10-29 23:23:23
Ing. Marcel Petcu
Cine finanteaza acest consum de droguri la populatie ar trebui executati pe stadioane pentru atentat la siguranta nationala. Asta a adus democratia dupa 27 de ani. Dezmat, drogati, lezbiene, moda la buricul gol si lipsa de respect peste tot.
2017-10-29 18:32:43
Constantin Ispas
Droguri de la ONG-uri le trebuie lor an loc sa puna mana pe carte sa faca o meserie. Ne fac de ras in toata Europa cu acesti drogati care fumeaza tot felul de buruieni ilegale. DE UNDE AU EI BANI???
2017-10-29 18:22:40
Dumi
Da de knd anebunit tineretul cu drogurile astea nu m-ai iesi noaptea pe strada. Ma uit la satanisti astia kre sigur sunt asa de la marijuana kre face sa nu se inteleaga om ku om. Daia nu mai vezi oameni la sfanta biserik duminek. Bine lea fakut jandarmi.
2017-10-29 18:20:32
Mirel
Pa vremea cand bunicu era cavaler se umbla cu opium morfina si heroina legala pentru dureri cei drept, acum s-a ajuns la asa ceva de te ia groaza sa umble copii cu marijuana si am vazut la protestele din piata victorii lume cu droguri in tigari se vedea ca erau manipulati tainic !
2017-10-29 18:12:43
Mirel
Deci se stie k drogul marijuana creiaza acte satanistice !!!! odata mergeam pe strada noaptea si uni kre mirosea a asemenea drog a anceput sa rada de mine in hohote de pantofi mey ca arat k indieni si radea totzi isteric si periculos mam simtit an pericol de agresivismul lor cu kre radeau! Bine lea facut astia merita trimisi la munca silnica pe viatza kre umbla noaptea cu ochi aproape inchisi de zici k dorm pe ei si mai si rade degeaba din te miri ce!!!!!!!!!!!
2017-10-29 18:08:15
Sorin Oltean
Sa putrezeasca in inchisuare pramatiiile dreq de jigodiiile dreq. Ca ia droguri se ne omuara ziu-an amiaza mare si ne bate copii ce io nu stiu ca am vazut multe la viata mia, huoooo. Vota-ti PSD !!!
2017-10-29 18:00:50
Storm
Cu ce va pierdeti si voi timpul.. Drog de risc... Risc sa ce? Investigati si voi ceva mai interesant! Nu unicul "drog" care nu a omorat pe nimeni in istoria omenirii.. Ba chiar a vindecat nenumarate boli si afectiuni.
2017-10-27 00:53:17
Lazarius
Cui pe cui se scoate. Poi cum mah..altii muta kilograme de marfa ..si ei au prins un joint de coie..cacamas in dubele voastre
2017-10-26 19:41:08