Locale Altele
Marti, 28 Ianuarie 2020
Marti, 28 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au dat amenzi la brutării și în piețe
Poliția Satu Mare  - Vineri, 24 Noiembrie 2017

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pentru eficientizarea activității de prevenire și combatere a fenomenului evazionist ce se manifestă cu precădere în domeniul producerii, achiziționării și comercializării produselor de morărit și panificație, precum și în domeniul comercializării de produse contrafăcute.

Cu această ocazie au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7 500 lei, pentru fapte precum: expunerea spre vânzare de către agenții economici și producători agricoli a unor produse a căror proveniență nu putea fi dovedită;expunerea spre vânzare a unor produse fără a avea afișată eticheta de produs care să conțină informații cu privire la denumirea produsului, localitatea de origine, data obținerii produsului și prețul de vânzare.

Totodată, au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracțiuni privind punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Au fost ridicate, în vederea confiscării bunuri suspecte a fi contrafăcute, în valoare de 9.970 de lei.

Tags: amenzi  brutarii  piete  
600 vizite
Distribuie pe