Locale Altele
Duminica, 29 Noiembrie 2020
Dum, 29 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un ucrainean și un maghiar prinși cu țigări de contrabandă la PTF Halmeu
ITPF Sighetu Marmației   - Duminica, 26 Noiembrie 2017

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-au prezentat pentru a intra în țară, doi cetățeni, unul cu dublă cetățenie ucraineano-maghiară, iar celălalt maghiară, în vârste de 18, respectiv 60 de ani, conducând fiecare câte un autoturism marca Volkswagen Passat, ambele înmatriculate în Ungaria.

Existând suspiciuni că aceştia ar putea transporta ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controale amănunțite asupra autoturismelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în caroseria autoturismelor, cantitatea totală de 620 pachete cu ţigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de 2.800 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferii au fost sancţionaţi contravenţional fiecare cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismele Volkswagen Passat au fost reținute de către autoritățile vamale având în vedere că aveau spații special amenajat pentru transportul țigărilor, iar împotriva cetățeanului ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Tags: tigari  contrabanda  contrabandisti  halmeu  
696 vizite
Distribuie pe