Locale Altele
Duminica, 28 Februarie 2021
Dum, 28 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accidente rutiere soldate cu pagube materiale
Poliția Satu Mare  - Luni, 27 Noiembrie 2017

Vineri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 30 de ani, din Socond, a condus autoturismul în Piața Romană din municipiul Satu Mare, iar la intersecția cu bulevardul Vasile Lucaciu nu a respectat semnificația indicatorului Cedează trecerea, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula pe drumul cu prioritate, rezultând pagube materiale.

Și sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost solicitați pentru a interveni la soluționarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că o femeie, de 28 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce se deplasa pe str. Luceafărului din municipiu, la intersecția cu strada Grigore Ureche nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma coliziunii cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină parcată.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autoturisme. În ambele cazuri s-au reținut permisele de conducere, pentru o perioadă de 60 de zile, ale conducătorilor care au provocat evenimentele.

Tags: accidente  pagube materiale  
496 vizite
Distribuie pe