Locale Altele
Luni, 6 Februarie 2023
Luni, 6 Feb 2023
Un polițist local a furat 500 de lei de pe cardul unei sătmărence
Graiul Sălajului  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

O sătmăreancă a fost păgubită cu 500 de lei după ce și-a uitat cardul bancar într-un bancomat din Șimleu Silvaniei, hoțul fiind nimeni altul decât un polițist local din orășelul din județul Sălaj.

Potrivit relatării Graiul Sălajului, femeia ar fi retras o anumită sumă din bancomat, însă la plecare a uitat să-și recupereze cardul, acesta rămânând în aparat, cu codul PIN activat.

Fiind următorul în rând la bancomat, polițistul local Marinel Dragoș, cunoscut în comunitate după foarte sugestiva poreclă ”Marinică Judokanu”, a observat ce se întâmplă, dar nu i-a atras atenția femeii, preferând să tasteze el însuși în aparat suma de 500 de lei, după care și-a însușit banii și cardul, apoi a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După câteva zile, aflând că femeia depusese plângere la Poliția din Șimleu Silvaniei, Marinică Judokanu s-a prezentat la bancă pentru a preda cardul, susținând că l-a găsit pe stradă.

Bineînțeles, nu a pomenit nimic despre suma lipsă din cont și, ca orice milițian din breasla lui, nu s-a gândit că s-au inventat deja camerele video de supraveghere instalate la orice bancomat :))))))))

Așa și-a găsit beleaua Marinică Judokanu! După ce au analizat imaginile surprinse de camera de supraveghere, colegii săi din Poliția Orașului Șimleu Silvaniei au deschis dosar penal pe numele său, iar conducerea Primăriei a declarat că va fi dat afară de la serviciu imediat după pronunțarea unei sentințe care să-i dovedească vinovăția. 

Tags: politist  local  furt  simleu silvaniei  
4233 vizite
Distribuie pe