Locale Altele
Sambata, 4 Aprilie 2020
Sam, 4 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Opt tineri sătmăreni au spart 13 maşini într-o singură noapte
Leontina Volosciuc  - Vineri, 5 Iunie 2009

Opt tineri din Satu Mare, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, s-au împărţit în două grupuri şi au spart într-o singură noapte 13 maşini, 6 la Carei şi 7 la Satu Mare.

Doi dintre tinerii care au acţionat la Satu Mare au fost prinşi de poliţiştii comunitari în flagrant în timp ce sustrăgeau benzină din rezervorul unei maşini.

Comunitarii au anunţat imediat poliţiştii municipiului, iar împreună cu aceştia i-au prins şi pe ceilalţi trei.

Băieţii care au spart autoturismele din Carei au fost prinşi în trafic, poliţiştii de la circulaţie oprindu-i pentru un control.

Oamenii legii au verificat maşina cu care circulau, iar în portbagajul acesteia au găsit două recipiente cu benzină pentru care nu au putut oferi explicaţii referitoare la provenienţă.

Cei opt au fost conduşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde, la interogatoriu, au povestit cum au acţionat.

Tinerii foloseau chei potrivite cu care deschideau portbagajele autoturismelor şi furau tot ce găseau. Pe lângă bunurile din portbagaje, aceştia au reuşit să sustragă 25 de litri de benzină, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

Poliţiştii spun că băieţii sunt la prima faptă de acest gen. Cei opt sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat.

Tags: hoti  masini  satu mare  carei  
1029 vizite
Distribuie pe