Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
A ucis-o cu bestialitate pe barmana de la Casablanca, apoi a vrut să iasă din țară cu o geantă plină cu țigări
Florin Răchitan  - Luni, 5 Martie 2018

O nouă crimă oribilă a zguduit Sătmarul în noaptea de duminică spre luni. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a ucis-o cu bestialitate pe barmana de la night-clubul Casablanca de lângă gară, o femeie de 43 de ani care se pare că la ora respectivă (ora 3.00) era singură în local, fără nici o apărare.

Se pare că ucigașul a fost anterior în night-club, însoțit de niște prieteni, și s-a întors acolo în toiul nopții, când bănuia că nu mai sunt clienți, cu scopul de a fura banii din casă. Probabil barmana s-a opus, motiv pentru care criminalul i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului și a lăsat-o să moară pe podea.

El a fost reținut dimineața, în jurul orei 6.00, la Vama Urziceni, la scurt timp după ce fusese dat în consemn la frontieră, deoarece polițiștii l-au identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din localul Casablanca.

Culmea, la controlul efectuat asupra bagajelor personale, într-o geantă de voiaj a fost descoperită cantitatea de 318 pachete cu țigări, cu timbru fiscal românesc, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Tags: crima  barmana  casablanca  
1590 vizite
Distribuie pe