Locale Altele
Luni, 21 Septembrie 2020
Luni, 21 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lexus furat din Franța, depistat la P.T.F. Petea
Poliția de Frontieră  - Sambata, 31 Martie 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, în valoare de 75.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Franța.

În data de  31 martie, ora 00.30,  la P.T.F. Petea s-a prezentat, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român David M., în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricație 2005, cu numere de înmatriculare franceze.

Cu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că în evidentele Interpol mașina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Franța din data de 4 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Tags: lexus  furat  franta  vama  petea  
756 vizite
Distribuie pe