Locale Altele
Joi, 24 Septembrie 2020
Joi, 24 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Țigări confiscate de polițiști la Halmeu
Poliția Satu Mare  - Vineri, 13 Aprilie 2018

Joi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat să desfășoare activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au acționat joi, pe DN 1C, pe raza localității Halmeu, ocazie cu care au legitimat 41 de persoane și au controlat 27 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au aplicat 6 sancțiuni contravenționale la diferite acte normative și au ridicat în vederea confiscării 1 140 de fire țigarete de proveniență Ucraina.

De asemenea, și polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au organizat și executat ieri, 12 aprilie a.c., o acțiune pe raza de competență, în cadrul căreia au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 10 000 de lei. Totodată au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

Tags: tigari  halmeu  controale  
695 vizite
Distribuie pe
Rosan Ioan
Aveti idee cate tigari au confiscat? 140 de bucati? Adica 7 (sapte) pachete!!! Mare realizare. Pe banii contribuabililor!!! Poza aceea cu cartusele e din alt film...
2018-04-14 12:28:04