Locale Altele
Duminica, 15 Septembrie 2019
Dum, 15 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii rutieri au reținut 100 de permise de conducere și au aplicat mii de amenzi
Poliția Satu Mare  - Luni, 23 Aprilie 2018

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acţionat pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Acţiunea a făcut parte din calendarul de activități al poliţiilor rutiere europene TISPOL.

Într-o singură săptămână, poliţiştii rutieri au constatat aproape 10 infracţiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au aplicat peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale şi au reținut aproape 100 de permise de conducere.

În săptămâna 16 - 22 aprilie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Satu Mare, au acţionat, pe toate arterele rutiere din județ, pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii, au fost folosite 7 echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru depistarea în trafic a conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi sancţionarea promptă a acestora.

Acţiunea, desfăşurată simultan pe teritoriul tuturor celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, a făcut parte din calendarul de activităţi al poliţiilor rutiere europene T.I.S.P.O.L. pentru anul 2018.

Astfel, într-o singură săptămână, poliţiştii rutieri sătmăreni au aplicat 454 de sancțiuni privind nerespectarea vitezei regulamentare, iar în 76 de situaţii au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare reamintește conducătorilor auto că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

 

Tags: razie  amenzi  permise  
435 vizite
Distribuie pe