Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Țigări confiscate înainte să ajungă pe piața neagră
Poliția de Frontieră  - Duminica, 20 Mai 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au descoperit într-o autoutilitara peste 600 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pe care un cetățean român urma să le comercializeze pe piața neagră.

În data de 18 mai, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei și a traficului ilicit cu produse accizabile.

Astfel, în jurul orei 12.30, pe o stradă din localitatea Satu Mare, ei au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control o autoutilitară marca Iveco Daily, înmatriculată în România, conducă de Iosif D., în vârstă de 37 ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

La controlul efectuat asupra autoutilitarei, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă, trei colete ce conțineau țigări, fapt pentru care bărbatul, împreună cu autoutilitara, a fost condus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 630 de pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 7.400 lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoutilitara marca Iveco a fost indisponibilizată la sediul STPF Satu Mare, iar șoferul mașinii este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete, urmând să fie continuate cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Tags: tigari  contrabanda  iveco  
460 vizite
Distribuie pe