Locale Altele
Marti, 22 Septembrie 2020
Marti, 22 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înjunghiat în stomac de propriul tată
Leontina Volosciuc  - Vineri, 19 Iunie 2009

Un bărbat de 64 de ani din oraşul Livada şi-a înjunghiat în stomac fiul, de 33 de ani, cu un cuţit de bucătărie.

 

Tentativa la omor s-a petrecut miercuri seara în jurul orei 21.00 în bucătăria casei în care locuiau cei doi. Tatăl agresor a fost arestat pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru tentativă la omor calificat. Băiatul său a fost operat de urgenţă în seara incidentului.

 

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că cei doi, tată şi fiu, locuiau împreună de mai bine de patru ani deşi nu se prea înţelegeau, conflictele dintre ei înmulţindu-se după ce soţia bărbatului agresor a decedat.

 

În seara în care şi-a înjunghiat fiul, cei doi se aflau în bucătăria casei, unde au început să se certe. Tatăl, băut bine, a luat cuţitul cu care pregătea cina şi l-a înfipt în stomacul băiatului său. Acesta a fost transportat cu o salvare la spital, unde a fost suspus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

 

Anchetatorii au stabilit că viaţa tânărului a fost pusă în pericol. Tatăl agresor este cercetat, în stare de reţinere, pentru tentativă de omor calificat, riscând o pedeapsă cu închisoarea de peste 12 ani.

Tags: cutit  injunghiat  tata  fiu  livada  
940 vizite
Distribuie pe