Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prins cu 1.200 fire de țigări pe străzile Tășnadului
Poliția Satu Mare  - Luni, 4 Iunie 2018

În vederea creșterii autorității forțelor de ordine cât și pentru prevenirea și combaterea încălcării legislației privind normelor de conviețuire socială și ordine publică, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au acționat la data de 1 iunie a.c., pe raza orașului Tășnad cu preponderență în zona unde locuiește comunitatea de etnie rromă.

Astfel în urma acțiunii polițiștii au reușit legitimarea a 67 de persoane, au controlat peste 20 de autovehicule, aplicând 47 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări a normelor de conviețuire socială sau a regulilor de circulație.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate a fost constatată o infracțiune, fiind depistat de polițiștii un bărbat, de 38 de ani, din oraș Tășnad, în timp ce transporta în bagaje o cantitate de țigarete fără a poseda acte de proveniență.

În fapt, susnumitul a fost identificat pe o stradă din oraș Tășnad în timp ce transporta în bagaje 1 200 de fire de țigarete de proveniență duty free.

Cantitatea de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare și polițiști locali.

Tags: fire  tigari  tasnad  contrabanda  
502 vizite
Distribuie pe