Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Românașii din UK își aduc acasă mașinile căutate pentru confiscare de autoritățile britanice
Poliția de Frontieră  - Duminica, 24 Iunie 2018

Sâmbătă, în jurul orei 14.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetățeanul român Vasile S., în vârstă de 43 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 8 iunie 2018.

Câteva ore mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui autoturism marca Volkswagen CC, înmatriculat în Marea Britanie, cetățeanul român Valeriu I., în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile din Marea Britanie, figurând în bazele de ca bun căutat pentru confiscare.

 Autoturismele marca BMW, în valoare de 65.000 de lei, și Volkswagen CC, în valoare de 70.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

 În ambele cazuri au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Tags: masini  furate  anglia  
1088 vizite
Distribuie pe