Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amenzi și șoferi lăsați fără permis din cauza vitezei
Poliția Satu Mare  - Marti, 17 Iulie 2018

În cursul zilei de luni, polițiștii sătmăreni au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru locuitorii din județ.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat  aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de peste  24 000 de lei.

De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 7 conducători auto.

Dintre aceștia, 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 44  de ani, au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 105 și 123 km/h, pe sectoare de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h.

Doi conducători auto, nu au acordat prioritate de trecere, pietonilor angajați în traversarea drumul public prin loc semnalizat și marcat corespunzător.

Un bărbat, de 36 de ani, din Satu Mare, aflat la volanul unui autoturism nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

Tags: amenzi  soferi  permise  viteza  
567 vizite
Distribuie pe