Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un cetățean maghiar a ascuns țigările de contrabandă în pragurile mașinii
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Miercuri, 1 August 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Halmeu au descoperit și confiscat dintr-un autoturism aproape 200 pachete țigări de proveniență ucraineană, ascunse într-un locaș special amenajat.

În data de 31 iulie a.c., în jurul orei 18.00, s-a prezentat în P.T.F. Halmeu, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul maghiar Laszlo F., în vârstă de 25 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor. 

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaș special amenajat în pragurile autoturismului, cantitatea de 178 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 801 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei de către Biroul Vamal Halmeu. Totodată, și autoturismul în care erau ascunse țigările a fost ridicat în vederea confiscării.

Tags: tigari  contrabanda  tigari ascunse  masina  ptf halmeu  
652 vizite
Distribuie pe