Locale Altele
Luni, 3 August 2020
Luni, 3 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A uitat unde și-a parcat mașina și a alertat poliția spunând că i-a fost furată
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 5 Septembrie 2018

În după- masa zilei de marți, o femeie, din municipiul Satu Mare a  sesizat furtul unui autoturism, care s-ar fi aflat parcat în spatele imobilului în care domiciliază.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, echipaj care a stabilit faptul că autoturismul a fost sustras în intervalul orar 17.00-18.40 și care a asigurat locul faptei până la sosirea echipei de cercetare la fața locului.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au identificat autoturismul, care nu prezenta urme de forțare și era parcat în imediata apropiere a domiciliului proprietarului, care a declarat că el a fost cel care a parcat-o în acel loc, dar nu și-a mai adus aminte de acest lucru.

Pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, proprietarul a fost sancționat de către polițiști cu amendă contravențională.

Atragem atenția tuturor cetățenilor asupra faptului că "apelarea abuzivă a numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112”, respectiv alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.

569 vizite
Distribuie pe