Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
O sălăjeancă a intrat ilegal din Ungaria în România
Florin Răchitan  - Luni, 6 Iulie 2009

O femeie din Cehu Silvaniei a fost prinsă duminică, de poliţiştii de frontieră de la Berveni, după ce a intrat ilegal în ţară din Ungaria, de mână cu cei doi copii ai ei, în vârstă de 6, respectiv 9 ani.

Ea le-a spus poliţiştilor că a fugit din Ungaria deoarece nu mai suporta bătăile pe care le încasa de la concubinul cu care trăia acolo.

Iniţial, ea a vrut să se întoarcă legal în ţară pe la Petea, însă autorităţile de frontieră maghiare nu i-au permis ieşirea de pe teritoriul Ungariei întrucât nu avea documentele de călătorie pentru unul dintre copii.

Femeia a refuzat să se întoarcă după documentele minorului, a rămas peste noapte în Csengersima, iar duminică dimineaţă un cetăţean maghiar din localitatea Csenger a îndrumat-o spre frontieră.

Femeia, împreună cu cei doi copii minori, s-au deplasat pe digul râului Someş până în momentul în care au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră sătmăreni. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, fiind cercetată în stare de libertate pentru intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Tags: mama  copii  ungaria  
1300 vizite
Distribuie pe