Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii sătmăreni au confiscat patru camioane pline cu lemne
Poliția Satu Mare  - Vineri, 21 Septembrie 2018

Polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au ridicat, miercuri, în vederea confiscării 70,47 mc de material lemnos, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.


Pe parcursul zilei de ieri, 20 septembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Serviciului de Ordine Publică Satu Mare și cei din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale au organizat și desfășurat o acțiune în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, precum și verificarea trasabilității acestuia.

Polițiștii au acționat atât pe drumurile publice cât și în fondul forestier sau la sediile unor societăți comerciale, ocazie cu care au controlat 197 de autovehicule din care 53 de autovehicule, care transportau material lemnos și au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, pentru neregulile constatate, având o valoare totală de 20 819 lei.


Totodată din totalul sancțiunilor 4 au fost aplicate la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 13 000 de lei și s-a ridicat în vederea confiscării 70,47 mc de material lemnos.

Tags: camioane  lemne  confiscare  
1038 vizite
Distribuie pe