Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi iranieni si un irakian, opriți la frontiera cu Ungaria
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Joi, 4 Octombrie 2018

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat doi cetăţeni iranieni și un  irakian, solicitanți de azil în România, care intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.

În data de 3 octombrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au desfăşurat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale.

Astfel, în jurul orei 20.30, aceştia au depistat pe raza localității Atea, jud. Satu Mare, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, trei persoane de origine asiatică ce se îndreptau spre frontiera cu Ungaria. Cele trei persoane, care nu-și justificau prezența în zona de frontieră, au fost conduse la sediul instituției, pentru cercetări.

Din primele verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetățeni iranieni și un irakian, cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani, fiind solicitanți de azil pe teritoriul României.

La cercetări, aceștia au declarat că intenționau să treacă fraudulos frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar la final vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Tags: iranieni  irakieni  frontiera  
653 vizite
Distribuie pe