Locale Altele
Joi, 29 Iulie 2021
Joi, 29 Iul 2021
Smart furat in Italia, oprit la P.T.F. Petea
ITPF Sighetu Marmației  - Duminica, 21 Octombrie 2018

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Smart, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia.

Ieri, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România o persoană cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în județul Iași. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară marca Mercedes și o platformă, pe care transporta un autoturism model Smart, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autoturismul transportat era semnalat de autoritățile din Italia ca fiind furat, din luna septembrie 2018.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun. 

Tags: masina  smart  furt  italia  
581 vizite
Distribuie pe