Locale Altele
Miercuri, 21 Octombrie 2020
Mie, 21 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bărbați din județul Timiș prinși cu țigări de contrabandă la Carei
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Vineri, 2 Noiembrie 2018

Joi, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Satu Mare au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 16.00, au oprit pentru control, în localitatea Carei, jud. Satu Mare, un autoturism marca Audi înmatriculat în România, care era condus de un cetățean român, S. G., în vârstă de 27 de ani, din judeţul Timiş.

Deoarece poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că tânărul transportă ţigări de contrabandă, autoturismul a fost dus la sediul S.T.P.F. Satu Mare pentru un control amănunțit.

Astfel, a fost descoperită, ascunsă în bagajele personale, cantitatea de 2.460 de pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

La scurt timp, pe raza aceleiași localități a fost identificat un alt autoturism, marca BMW, condus de un cetățean român în vârstă de 49 de ani din judeţul Timiş, care transporta 2.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare totală de 58.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorii auto sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar autoturismele în care erau ascunse țigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tags: contrabandisti  timis  carei  
546 vizite
Distribuie pe