Locale Altele
Joi, 20 Februarie 2020
Joi, 20 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cinci hoți care au furat bunuri din Pișcari și Solduba au fost prinși
Poliția Satu Mare  - Luni, 5 Noiembrie 2018

Vineri, 2 noiembrie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 36 de ani, bănuite că ar fi sustras bunuri în luna octombrie, de pe raza localităților Terebești și Homoroade.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Terebești, s-a reușit identificarea la data de 2 noiembrie a.c., a unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Pișcari, bănuit că la data de 13 octombrie a.c., ar fi sustras un portofel care conținea bani și documente și care aparținea unui bărbat, de 61 de ani, din aceeași localitate.  

Și polițiștii Postului de Poliție Homoroade au identificat 4 bărbați, de 16, 18, 27, respectiv 36 de ani, din județul Satu Mare, bănuiți că în noaptea de 29/30 octombrie a.c., ar fi sustras din beciul unui imobil, din localitatea Solduba, mai multe bunuri.

Cercetările continuă pentru dovedirea întregii activități infracționale în ambele cauze, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 80%.

Tags: hoti  furt  piscari  solduba  
272 vizite
Distribuie pe