Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
Accident în localitatea Vama. Șoferul vinovat a fugit de la locul faptei.
Poliția Satu Mare  - Marti, 20 Noiembrie 2018

Doi bărbați, de 30, respectiv 26 de ani, au suferit vătămări corporale în urma unui eveniment rutier produs luni, în localitatea Vama.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați ieri 19 noiembrie a.c., în jurul orei 19.10, despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Vama.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 43 de ani, din oraș Negrești Oaș, fiind la volanul unui autoturism, pe fondul pătrunderii pe sensul opus de circulație a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vama.

În urma accidentului rutier șoferul autoutilitarei și un tânăr, de 26 de ani, din comuna Vama, care se afla cu acesta în autovehicul, au suferit vătămări corporale ușoare, iar conducătorul auto, de 43 de ani, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Tags: accident rutier  vama  parasire  
710 vizite
Distribuie pe