Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Contrabandiști de țigări sancționați drastic de polițiști
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 12 Decembrie 2018

O acțiune pentru prevenirea și combaterea traficului și comerțului ilicit cu țigări de contrabandă a fost desfășurată marți, de polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat la data de 11 decembrie a.c., o acțiune, pe raza municipiului Satu Mare, cu scopul de a asigura un climat de siguranță civică și a diminuării fenomenului infracțional pe linia combaterii și prevenirii traficului și comerțului ilicit cu țigări de contrabandă și produse din tutun.

În urma activităților desfășurate polițiștii au legitimat aproximativ 30 de persoane, 6 dintre acestea fiind conduse la sediul poliției și au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite, în valoare de 1 000 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii polițiștii de ordine publică au depistat o femeie, de 55 de ani, din municipiul Satu Mare, pe strada Botizului, la volanul unui autoturism în care se aflau mai multe pachete de țigări.

Astfel, în urma controlului efectuat polițiștii au identificat în interiorul autoturismului peste 2 600 de fire țigarete de proveniență Ucraina, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Tags: contrabandisti tigari  sanctiuni  
378 vizite
Distribuie pe