Locale Altele
Sambata, 25 Ianuarie 2020
Sam, 25 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de pomi de Crăciun au fost confiscați de polițiștii sătmăreni
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 19 Decembrie 2018

O acțiune pentru prevenirea și combaterea fenomenului evazionist a fost desfășurată ieri, 18 decembrie a.c., de polițiștii de investigare a criminalității economice.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică și cei din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au desfășurat la data de 18 decembrie a.c., o acțiune, pe raza municipiului Satu Mare, în vederea eliminării ilegalităților îndreptate împotriva fondului forestier și pentru asigurarea respectării legalității comercializării pomilor de Crăciun, cât și prevenirea și combaterea fenomenului evazionist ce se manifestă în domeniul comerțului cu obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarnă.

În urma activităților desfășurate polițiștii au verificat 28 de operatori economici și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite și Legea nr. 171/2010, în valoare de 18 000 de lei.

Totodată au fost ridicați în vederea confiscării 425 de pomi de Crăciun, în valoare de 12 250 de lei și alte produse specifice sezonului de iarnă, în valoare de aproximativ 580 de lei.

Tags: brazi  confiscare  politisti  
317 vizite
Distribuie pe