Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Tānăr arestat după ce a tālhărit un bătrān de 77 de ani
Poliția Satu Mare  - Luni, 14 Ianuarie 2019

Polițiștii au reținut un tânăr, de 24 de ani, din Carei, bănuit că la data de 12 ianuarie a.c. ar fi sustras prin violență un telefon mobil din posesia unui bărbat.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați la data de 12 ianuarie a.c. de către un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Carei, despre faptul că ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din Carei, prin violență i-ar fi sustras un telefon mobil unui bătrân, de 77 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Carei.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit prinderea persoanei bănuite la scurt timp și recuperarea prejudiciului în totalitate.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie în cadrul căruia s-a dispus reținerea pentru 24 de ore de către polițiști a tânărului.

La data de 13 ianuarie a.c., susnumitul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma formulării cererii de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei și admiterii acesteia de către instanța de judecată.

Tags: talhar  talharie  arestat  carei  
745 vizite
Distribuie pe