Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeie bătută de soțul beat. Bărbatul a primit ordin de restricție.
Poliția Satu Mare  - Marti, 19 Februarie 2019

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis de către polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală valea Vinului, față de un bărbat, de 50 de ani.

La data de 18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie, de 48 de ani, din comuna Păulești, despre faptul că în noaptea de 16/17 februarie a.c., a fost victima unor agresiuni fizice exercitate asupra ei de către soțul acesteia, de 50 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 16/17 februarie a.c., în timp ce se afla în locuința comună din comuna Păulești, sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat, de 50 de ani, a agresat-o fizic pe soția sa și de asemenea i-a distrus telefonul mobil, cu scopul de a nu putea solicita ajutor.

Având în vedere situația, în baza Legii 217/2003 și a dispoziției OMAI 146/2018, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat că în cazul expus există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea victimei să fie pusă în pericol printr-un act de violență domestică.

Astfel, polițiștii au  emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză iar față de victimă au fost luate măsuri de siguranță.

Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Tags: femeie batuta  ordin  restrictie  
419 vizite
Distribuie pe