Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Inspectorii RAR și polițiștii au aplicat opt sancțiuni contravenționale
Poliția Satu Mare  - Joi, 21 Februarie 2019

Opt sancțiuni aplicate și o infracțiune rutieră constatată în flagrant, sunt rezultatele unei acțiuni desfășurate la data de 20 februarie a.c., de către Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud.

Miercuri, 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au efectuat o acțiune pe DN 19/A, Mădăras – Ardud, în vederea depistării autovehiculelor care prezintă defecțiuni și conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere.

În urma activităților efectuate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 465 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, a fost identificat în trafic pe raza orașului Ardud un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate, care conducea un scuter.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, de asemenea polițiștii au stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere de nici o categorie iar scuterul condus de acesta nu era înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

Tags: rar  sanctiuni  politie  
1015 vizite
Distribuie pe