Locale Altele
Sambata, 25 Ianuarie 2020
Sam, 25 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au aplicat amenzi pentru transport ilegal de material lemnos
Poliția Satu Mare  - Vineri, 22 Februarie 2019

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au dispus joi, 21 februarie a.c., confiscarea valorică a peste 240 mc de material lemnos.

Ieri, 21 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a preveniri și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos au efectuat un control cu privire la legalitatea exploatărilor forestiere de la ocoalele silvice de stat și private, de pe raza județului Satu Mare.

Cu această ocazie au fost constatate încălcării ale Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, de către o societate comercială cu sediul în municipiul Baia Mare și de către un ocol silvic privat cu sediul în localitatea Ciumești.

Astfel, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 de lei, fiind dispusă confiscarea valorică a 246,66 mc de material lemnos.

Tags: confiscare  material lemnos  amenzi  
331 vizite
Distribuie pe