Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Un tractorist din Săuca a acroșat un autoturism. Șoferul tractorului nu poseda permis de conducere.
Poliția Satu Mare  - Marti, 5 Martie 2019

Un bărbat, de 73 de ani a fost depistat de polițiștii rutieri tășnădeni conducând un tractor cu remorcă neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere. 

Ieri, 04 martie a.c.,  în jurul orei 10.50,  Poliţia orașului Tășnad, a fost sesizată că  în localitatea  Tășnad a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Un  bărbat  de 73 de ani, din localitatea Săuca,  care se deplasa cu un tractor cu remorcă,  pe DJ 108 M, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a acroșat un  autoturism  condus de un consătean, de 25 de ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În urma extinderii verificărilor,  polițiștii au constat  faptul că șoferul tractorului nu posedă permis de conducere de nici o categorie și remorca  nu era înmatriculată.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor  de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere  și  conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tags: tractor  accident  pagube materiale  
548 vizite
Distribuie pe