Locale Altele
Joi, 26 Mai 2022
Joi, 26 Mai 2022
A accidentat un băiețel de 6 ani și a fugit de la locul faptei
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 13 Martie 2019

Un minor, de 6 ani, a fost rănit ușor, marți, 12 martie a.c., în urma unui eveniment rutier produs pe raza localității Pelișor.

Ieri, 12 martie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe raza localității Pelișor.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un conducător auto, de 34 de ani, din localitatea Pusta, județul Sălaj, a accidentat ușor un minor, de 6 ani, din localitatea Pelișor, care fiind lăsat nesupravegheat se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

După producerea evenimentului rutier, șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție fiind depistat la scurt timp de polițiști pe raza municipiului Satu Mare, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Tags: accident  minor  parasire  
685 vizite
Distribuie pe