Locale Altele
Miercuri, 17 Iulie 2019
Mie, 17 Iul 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 50 de șoferi au rămas fără permis în week-end. Un bihorean a condus cu 197km/h.
Poliția Satu Mare  - Luni, 18 Martie 2019

Peste 50 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în acest final de săptămână 15 – 17 martie a.c., în cadrul unor acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, desfășurate pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care de asemenea, au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

Astfel, în perioada 15 – 17 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, care au vizat în principal respectarea regimului de viteză de către conducătorii auto și folosirea centurii de siguranță și a mijloacelor de fixare omologate.

Ocazie cu care s-au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 51 de conducători auto și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 44 au fost ridicate de polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, în acest week-end, pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

“Recordul” în săptămâna care a trecut, îi aparține unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, care a fost filmat și înregistrat de aparatul radar de Polițiștii Biroului Rutier Carei rulând cu o viteză de 197 km/h, pe Varianta de Ocolire a municipiului Carei.

Polițiștii l-au “premiat”  pe șofer cu o amendă contravențională de 1.305 lei și sancțiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât limita maximă de viteză admisă pe acel tronson de drum este de 90 km/h.

 

Tags: soferi  fara permis  zeci  
262 vizite
Distribuie pe