Locale Altele
Vineri, 30 Octombrie 2020
Vin, 30 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Captură impresionantă de droguri
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 20 Martie 2019

Marți, 19 martie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au descoperit, în urma unui flagrant delict și a 4 percheziții domiciliare desfășurate în județul Satu Mare, peste 1.800 de comprimate MDMA și 105 grame de substanță pulverulentă de culoare albă.

A fost vizată o grupare infracțională specializată în trafic intern și internațional de droguri de mare risc (tablete ecstasy, cocaină).

În urma acțiunii de prindere în flagrant, au fost descoperite 494 de comprimate MDMA (ecstasy), iar la percheziții au fost ridicate 1.404 comprimate MDMA (ecstasy) și 105 grame de substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, precum și 4.800 de euro, o armă de tir cu aer comprimat, mai multe telefoane mobile și înscrisuri doveditoare ale unor transferuri de bani printr-un sistem de transfer bani, între România și Olanda.

În urma cercetărilor s-a stabilit că drogurile ar fi fost procurate din Olanda, de un membru al grupării, și introduse în România, disimulate în cutii de detergenți, utilizând servicii de coletărie ale unor firme de transport persoane.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, față de doi bărbați, de 40, respectiv, 39 de ani, din localitățile Botiz și Andrid, care au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., iar la activități au participat și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a grupării.

Tags: captura  droguri  satu mare  
484 vizite
Distribuie pe