Locale Altele
Joi, 12 Decembrie 2019
Joi, 12 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii rutieri au aplicat sute de amenzi și au reținut 27 de permise
Poliția Satu Mare  - Luni, 6 Mai 2019

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat în weekendul 3 – 5 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 78 800 de lei.

Astfel, în perioada 3 – 5 mai a.c.,, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 290 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 78 800 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 27 de conducători auto, dintre care 19 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, iar 4 au efectuat depășiri neregulamentare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe raza localității Mădăras, ocazie cu care au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2 320 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare, pentru noxe peste limita legală admisă.

Tags: amenzi  permise  rar  
266 vizite
Distribuie pe