Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de permise de conducere reținute de polițiștii sătmăreni într-un singur week-end
Poliția Satu Mare  - Luni, 10 Iunie 2019

Nu mai puțin de 41 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri sătmăreni la sfârșitul săptămânii trecute în urma acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, pe parcursul week-end-ului, polițiștii rutieri au aplicat peste 340 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 105.000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 41 de conducători auto, dintre care 10 au fost depistați la volanul unor autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, 17 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze cu 50 km/h mai mari decât viteza maximă legală admisă, iar alți 7 conducători auto au fost surprinși de polițiști în timp ce efectuau depășiri neregulamentare.

Totodată, polițiștii de ordine publică au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.100 de lei, persoanelor care nu au respectat normele de conviețuire socială.

Tags: permise  retinute  politie  
560 vizite
Distribuie pe